Het voordeel van een DAD lidmaatschap

 

You do the math….

We zeggen hier wel you do the math, maar we willen je toch op even op gang helpen. Als we beweren dat het voordeliger is om lid te zijn van een Alternatieve Directie dan geen lid te zijn moeten we dat natuurlijk laten zien.

Je bent dus directeur (m/v) van een bedrijf. Je doet dit alleen en jij bent hét gezicht van je onderneming. Hulp kun je echter wel gebruiken. Hulp bij je persoonlijke ontwikkeling als ondernemer en het leiden van je bedrijf, of hulp bij het opstellen van je strategie voor de komende tijd. Misschien heb je advies nodig bij hele praktische zaken over personele kwesties, huur, crediteuren en debiteuren. En voor de ontwikkeling van je team heb je een training nodig. Voor al deze zaken kun je advies- en trainingsbureaus of business coaches inschakelen. Oh wacht, om andere ondernemers beter te leren kennen wordt je ook nog lid van een netwerkorganisatie. 

Als je alle uitgaven optelt die met het bovenstaande zijn gemoeid zit je zo aan ruim € 15.000 Euro. Je lidmaatschap voor De Alternatieve Directie is aanzienlijk minder. 

We did the math for you.

Of ga direct naar: