Tafelheer Luc aan het woord over DAD

Als kind, maar ook op volwassen leeftijd, ging ik altijd naar mijn Dad voor hulp of advies. Hij wist niet altijd het antwoord en soms moest hij ook mijn moeder raadplegen. Maar samen kwamen we er altijd uit. Toen ik op mijn 32ste als zelfstandig ondernemer ons eigen bedrijf ging runnen samen met mijn vrouw, kon ik hem niet meer om raad vragen.

Als trouwe leerkracht had hij te weinig kaas gegeten van alle zaken die bij het ondernemerschap komen kijken en ik ging op zoek naar een andere Dad om meet te sparren over het ondernemerschap. Die was er toen niet.

Ik heb, zoals met zoveel dingen, in het leven veel zelf moeten uitvinden. Uiteraard met vallen en opstaan. En met al die ervaring mag ik sinds kort mijn ‘lessen’ delen en mijn bijdrage leveren aan ‘DAD’ #DeAlternatieveDirectie,

DAD organiseert kleinschalige peer-to-peer bijeenkomsten voor ondernemers die een Dad zoeken om mee te sparren. Bijeenkomsten en ondernemerscoaching waardoor je als directeur en als bedrijf groeit.

Mijn Dad leeft nog wel maar de kennis en ervaring is helaas verloren gegaan. Hij wordt dit jaar 90 jaar en op Vaderdag zocht ik hem zoals elke week op in het verzorgingshuis voor demente ouderen.

Ik kan hem niet meer om raad vragen. Dat doet hij nu bij mij. Om hele basale dingen als koffie inschenken of de televisie aanzetten.

Of ga direct naar: