KVK interviewt DAD

De Kamer van Koophandel interviewt bedrijven die juíst in Corona tijd zijn opgestart. Vanuit De Alternatieve Directie mochten we eind mei iets vertellen over ons nieuwe intitiatief. We laten directeur/eigenaren binnen het MKB groeien. Dit doen we door gebruik te maken van peer-to-peer coaching, een methode die zich inmiddels veelvuldig heeft bewezen.

KVK heeft ons geïnterviewd net als andere inspirerende ondernemers, die juíst nu de wereld een handje willen helpen.

Hieronder kun je het gepubliceerde verhaal lezen over De Alternatieve Directie en onze beweegredenen om dit innovatieve bedrijf in mei van dit jaar te lanceren.

Ingehaald door de crisis

Sabine de Bruijn en Pierre Kegels

“Het bedrijf De Alternatieve Directie (DAD) stond al enige tijd als concept op papier. We zijn ingehaald door de crisis en hebben de overtuiging dat we juist nu in een grote behoefte voorzien. DAD voorziet in peer-to-peer coaching; periodiek overleg door gelijkgestemde directieleden. Met elkaar meekijken, meedenken en elkaar stimuleren. Wij hebben de stellige overtuiging dat leren en gecoacht worden door je gelijken leidt tot betere en snellere resultaten. We kiezen bewust voor fysieke bijeenkomsten van maximaal 7 personen. Vanaf 1 juni past dat ook binnen de overheidsmaatregelen. We hebben een rotsvast geloof in ons concept en gaan er vol voor.”

“De kracht van het delen van kennis met gelijkgestemden; alternatievedirectie.nl

Of ga direct naar: